Sunday, June 5, 2011

Happy 20th Birthday Suhaida Amilia :)

happy birthday suhaida amilia aka amy , my special 'friend' . semoga awak panjang umur , murah rezeki , n berbahagia dengan orang tersayang n family tercinta . awak mungkin tak akan baca post nie sbb sy rasa awak tak tau kot sy ada blog . padahal byk dah sy tulis pasal awak , ahaha . takpe lah , sape yang dah baca tau lah betapa rindu nya saya kat awak . sempena hari lahir awak nie , sy ada sikit video utk awak . suara tak lah sedap , tapi sy ikhlas . kalau suka , alhamdulillah . kalau tak suka , sori ....

video


sebenarnya ada lagi lagu yang sy main kan utk awak , tapi size nya terlalu besar , so tak boleh nak upload . sy main 8 lagu utk awak . nie list nya . 

1. happy birthday
2. cromok - another you 
3. autumn in my heart 
4. westlife - more than words
5. peterpan - semua tentang kita 
6. bruno mars - grenade 
7. zhivilia - aishiteru 
8. yang terindah - OST Adamaya

lagu happy birthday je boleh upload . yang lain besar . pastu lagu yang boleh burn kat cd plak lagu no 1 , no 5 . yang lain tu tak tau ar ape masalah . igt nak bagi kat awak je lepas burn , tapi tak tau lah asal tak leh burn . bengang saya . takpe lah . eh , awak jangan gelak tau lepas tengok video tu . ahah . bye bye . happy birthday . (kalau terbaca , harap tersenyum)

No comments:

Post a Comment